RUDAR d.o.o.

O nama

Mi smo Rudar, partner za visokokvalitetne kamene agregate, asfalt i usluge graditeljstva s tradicijom dugom više od desetljeća.

Tko smo mi?

Od 2009. godine naša misija je konstantan rast, unapređenje i poboljšanje poslovanja pružajući našim klijentima svoju ekspertizu u vidu proizvoda i usluga za ostvarenje građevinskih projekata najviše kvalitete. Našu viziju smo kroz godine uspješno pretvorili u stvarnost – postavši i zadržavajući se kao jednom od vodećih poduzeća u branši na tržištu.

Sjedište našeg poduzeća nalazi se u Rijeci, dok se naš proizvodni pogon nalazi u Tounju, nedaleko od Ogulina, u Karlovačkoj županiji. U našem proizvodnom pogonu možete pronaći kamenolom za eksploataciju kamene sirovine, odjel niskogradnje, održavanje strojeva i mehanizacije, transporta te odjel prodaje. U Rudaru vjerujemo u važnost inovacija i tehnološkog razvoja te ulažemo u najnoviju opremu i tehnologiju kako bismo osigurali proizvode i usluge na visokokvalitetnoj razini. Sve to nam je omogućilo da postanemo prepoznatljiv brend na tržištu, a naši klijenti su nam najbolja preporuka.

Naša tvrtka je prepoznata po profesionalnim proizvodima i uslugama, a naša stručnost i iskustvo jamče vam da ćemo ispuniti sve Vaše potrebe u graditeljstvu. Našim kupcima pružamo vrhunsku uslugu i uvijek se trudimo zadovoljiti njihove potrebe na najbolji mogući način.

Sjedište i pogon

Naše lokacije

Sjedište

51000 Rijeka, Martinkovac 109

Pogon Tounj

47264 Tounj, Tounj 17